ПП- рецепти

Смузі з гарбуза

Автор

Цей корисний і ситний напій легко приготувати в домашніх умовах. Він допоможе делікатно очистити кишечник, вивести шлаки, збагатити організм найважливішими вітамінами і мікроелементами.

Гарбуз містить калій, кальцій, фосфор, магній, пектини, вітаміни групи В і бета-каротин, який захищає наш організм від шкідливих факторів навколишнього середовища і перешкоджає утворенню ракових клітин.

Страви з гарбуза рекомендують при нервових розладах, безсонні, захворюваннях серця і нирок, простуді, подагрі, проблеми із зором і просто для гарного настрою. Її неповторний смак і аромат наповнять будинок теплом і нагадають вам про яскраве літо.

Що знадобиться для гарбузового смузі?

  • Половина склянки гарбузового пюре
  • Один великий заморожений банан
  • Половина чайної ложки меленої кориці
  • Третину склянки кокосового йогурту (можна використовувати будь-який інший)
  • Третину склянки горіхового молочка
  • Щіпка меленого імбиру
  • Сік половини лимона
  • пара фініків

Спосіб приготування:

  Всі інгредієнти помістіть в чашу блендера і на високих оборотах збийте масу до однорідної структури. При необхідності відрегулюйте смак за допомогою фініків або лимонного соку, в залежності від ваших уподобань. Налийте готовий напій в чашку, прикрасьте улюбленої начинкою (наприклад фрукти чи насіння) і насолоджуйтеся приголомшливим смаком гарбузового смузі.

Вам також може сподобатися

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована.