ПП- рецепти

ПП Закуска “мандаринки”

Автор

Що необхідно для приготування:

  • Морква 3-4 шт. У нас 4 середніх.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир 150 гр.
  • Часник 2 зубчики
  • Куряча грудка ~ 200 гр.
  • Натуральний йогурт 3-4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Гвоздика і базилік (або інша зелень) для прикраси.
  • Харчова плівка.

Приготування:

  • Моркву відварюємо до готовності в мундирі. Очищуємо і натираємо на дрібній тертці.
  • Яйця варимо в круту. Натираємо.
  • Натираємо сир.
  • Часник видавлюємо через прес.
  • Змішуємо сир, яйця і часник, заправляємо йогуртом. Буде потрібно ~ 2 ст.л. йогурту. Маса повинна бути досить щільною, добре зліплюватися. Солимо, якщо потрібно.
  • Грудку запікаємо або відварюємо і дрібно-дрібно нарізаємо. Додаємо ~ 1 ст.л. йогурту і сіль / спеції за смаком. Ліпимо ~ 7 невеликих кульок.
  • На харчовій плівці формуємо млинчик з сиру і яєць (приблизно 1,5 ст.л. на кожен “млинець”), на середину млинчика кладемо кульку з курки і загортаємо. А потім за цим же принципом нашу кульку загортаємо в шар натертої моркви. Надаємо форму мандаринки.
  • Декоруємо наші мандаринки за допомогою гвоздики і базиліка, як на фото.

Смачного!

Вам також може сподобатися