ПП- рецепти

Яєчня в авокадо

Автор

Несподіваний варіант для сніданку!

Авокадо або люблять або ні, але це ж один з найбільш збалансованих джерел жирів, що містить також багато вітамінів і мінералів.

До того ж, велика частина масел авокадо – це олеїнова кислота. Саме вона дає головну користь оливковій олії.

Авокадо підвищує засвоєння лютеїну і каротиноїдів, тобто їжте моркву з авокадо і ви засвоїте в 5 разів більше каротину, ніж поїдаючи ту ж морквину без нього.

У скарбничку: якщо ви купили твердий авокадо, залиште його дозрівати в темному місці, а потім покладіть в холодильник.

Рецепт до неподобства простий: Авокадо навпіл, витягли кісточку, трохи вирізали серцевину, залити яйце і в пiчку до готовності.

Вам також може сподобатися